Co média v týdnu 20/2018 dala

Týden vystihl pocity miliónu žen na světě. „Můj Harry se žení,“ hlásá černobílá fotky Lady Di. Můj taky. A můj! Nene, ten je přeci můj. Já ho viděla první!  „Tak se uklidníme,“ vstoupila mezi peroucí se ženy všech generací a národností Američanka Meghan Markle a navždy nám roztomilého zrzka ukradla. Šťastná to žena!

Respekt přemýšlí, jestli současného amerického prezidenta Donalda Trumpa dřív dostihne FBI, nebo bude obdarován Nobelovou cenou za mír. Podle jeho vzhledu na titulce to ale spíš vypadá, že by ho jako první měl vyhledat plastický chirurg. Nebo se Donald zlobí, že ho nepozvali na královskou svatbu. Každopádně jestli za jeho výraz mohou čistě estetické vlivy, může to jednoduše napravit, peněz na to má dost. A jestli ne, Euro mu poradí, jak si je nakreslit.

Martinu Dejdarovi podle Instinktu prý nestačí jedna rodina. V tom případě bude potřebovat bytové projekty největších developerů, které si vzal na paškál Ekonom.

A Reflex představil svým čtenářům Avengers „po našem“. A řekněme si otevřeně, parta v čele s Bohoušem z Chalupářů, Arabelou a Panem Tau jednoho krásného dne zachrání svět.

Přidat komentář